Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа магнит-календар за хладилник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

идея за 2 нови дизайна
    1. малко ретро

2. пак с 8С

Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Благодарности и от мен! Наистина е много хубав магнита!

Comment

само аз ли не мога да намеря време да си го взема
        ще се опитам днес...
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

аз съм желаещ за по един брой от трите варианта. Давайте да се събираме за нови партиди
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
            аз съм желаещ за по един брой от трите варианта. Давайте да се събираме за нови партиди
            от трети ще поръчам със сигурност. но ще е с друг фон, нещо по-топло.

ето го проекта:
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Потвърждавам заявка, за последния вариант
              когато стане пък, ако може за срещата в неделя най добре...
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.4JTD
              Mazda CX-5

Comment

Мен ми се иска да имам от третия вариянт, но не знам дали ще ви се занимава да ми го пратите с наложен
                Ако има желаещи направо поръчайте и за мен един
                00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
                97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
                ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Comment

и аз искам да порачам 1 от парвия вариант-магнит-календар и 1 от трети вариант като са готови пратете ми ги по еконт ако може ето ви тел.0895/485258 ако се наложи да питате за адрес
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS'99г.Audi A6 2.5 TDI'01г.

Comment

И за мене един, ако може. Пък вече мога и да дойда на някоя среща да си го получа лично. Че до скоро полицаите не ми даваха
                    Няма значение от кой вариант ще поръчаш.

Благодаря предварително!
                    Alfa Romeo 155 1.7TS 95g EX- ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 02 EX- Alfa Romeo 155 1.8 Silvarstone - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 02 ( 136 ) - Alfa Romeo Giulietta 1.4 '13 (120)

Comment

моето дойде... за което съм много благодарен на колежката

И имам един въпрос... този който ги прави ще ми направи ли такъв само, че с различна снимка. аз ще му дам и да ми я направи така...
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Re: Алфа магнит-календар за хладилник

И аз получих такова календарче и сам много доволна,благодаря и на колейката люли и на колегата,които ми го подари!!!
                        156 1.8 ts

Comment

Re: Алфа магнит-календар за хладилник

Първоначално публикувано от elvira
                          И аз получих такова календарче и сам много доволна,благодаря и на колейката люли и на колегата,които ми го подари!!!
                          ооо много си потайна, но мога да предположа кой ти го е подарил ) радвам се че ти харесва

Comment

Пиши ме и мен в списъка с желаещи за третия вариант. Пък аз ще намина покрай София да си го взема
                            Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

И аз си получих моя преди няколко дни, но нямах време да пиша. Много е готин
                              00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
                              97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
                              ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Comment

и аз си получих двете календарчета преди ден благодаря
                                lyuli много са готини
                                sigpicAlfa Romeo 166 2.0 TS'99г.-бивша,Audi A6 2.5 TDI'01г.-бивша,BMW 525 2.5 TDS'99г.-бивша,Alfa Romeo 146 2.0 TS

Comment

Working...
                                X